V provozovně byly zjištěny zásadní nedostatky v dodržování hygienických zásad při výrobě (viz fotodokumentace), dne 24. 10. 2016 již prošlé suroviny živočišného původu určené k výrobě pizzy – polosuchý salám vakuově balený s datem spotřeby do 8. 9. 2016, vakuově balená šunka s datem použitelnosti do 20. 10. 2016, u níž navíc chyběla oválná identifikační značka a byla tedy vyrobena v provozovně pouze registrované a měla být dle platné legislativy určena pouze pro přímý prodej spotřebiteli v místě její výroby a nikoli k další distribuci. Mražený kuřecí masný polotovar určený k přípravě kebabu, označený názvem Hähnchenspieß gefrostet – halal v množství 3 ks, každý po 10 kg, výrobce uveden na etiketě: Bazur Dȍner Produktion Halal, Hauptstrasse 9502739, Kotmar, Německo, navíc obsahoval pro použití do polotovarů nepovolené přídatné látky mononatriumglutamát E621, fosforečnany E450. Na místě byl vydán inspektory veterinární správy okamžitý zákaz uvádění produktů v provozovně do oběhu dle veterinárního zákona a bude zahájeno správní řízení s uložením odpovídající pokuty.