Jak správně značit potraviny
Bezplatné semináře s Regionální potravinou. Nevíte si rady, co všechno musí obsahovat etiketa vašeho výrobku? Tápete v oblasti legislativních požadavků na označování potravinářských výrobků? Rádi byste zkusili štěstí v 11. ročníku soutěže o značku Regionální potravina? Tak právě pro vás je určen seminář.
Termíny od 5. 3. 2020 do 16. 4. 2020
Další informace:
Pozvánka - Jak správně značit potraviny (3,6 MB)
Doprovodný text (273,5 KB)
Aktuální novinky z oblasti potravinářské legislativy – označování potravin
Odborný seminář Potravinářské komory ČR. Seminář bude věnovaný aktuálním novinkám v potravinovém právu (novela zákona o potravinách, novela zákona o veterinární péči, uvádění země původu nebo místa provenience primární složky potraviny) a zkušenostem dozorových orgánů při aplikaci potravinového práva.
Termín 30. 9. 2020 (náhradní termín)
Další informace:
Pozvánka - Aktuální novinky z oblasti potravinářské legislativy – označování potravin (442,2 KB)
Dopravní spojení SZÚ (493,0 KB)
Zdravotní problematika v chovech drůbeže
Seminář pro veterinární lékaře a chovatele. Vložné 250 Kč, které zahrnuje organizační náklady a občerstvení pro posluchače.
Termín 24. 5. 2017
Zdravotní problematika v chovech ovcí a koz
Seminář pro veterinární lékaře a chovatele. Vložné 250 Kč, které zahrnuje organizační náklady a občerstvení pro posluchače.
Termín 29. 3. 2017
Zdravotní problematika v chovech skotu
Seminář pro veterinární lékaře a chovatele. Vložné 250 Kč, které zahrnuje organizační náklady a občerstvení pro posluchače.
Termín 22. 2. 2017